Das Foto wurde von Google Street View bereitgestellt und ist möglicherweise ungenau:
Freier Kontakt

Coworking space zur Miete, Hillerød, North Zealand, Gefionsvej 6C, Dänemark

Gefionsvej 6C, 3400 Hillerød
  • Coworking space zur Miete
Coworking space zur Miete, Hillerød, North Zealand, Gefionsvej 6C, Dänemark
Gefionsvej 6C, 3400 Hillerød
  • Coworking space zur Miete

Coworking space zur Miete, Hillerød, North Zealand, Gefionsvej 6C, Dänemark

Rent Estate A/S
Mikkel Aamodt
Tel: 70220029
[email protected]
Alle Anzeigen dieses Vermieters anzeigen
Webseite

PRO-VERMIETER

Mehr lesen

Fakta

Routen­planer
  • 1237284
  • Coworking space
  • 1 - 6

BUCH BUSINESS CENTER – det moderne kontorfællesskab

Velfungerende og nyistandsat kontorfællesskab fra 2022 – Få kontorer tilbage.

Området:
Lejemålet er en del af Hillerød’s eftertragtede erhvervskvarter, ca. 2 km. fra Hillerødsmotorvejen afkørsel 16 – Frederiksværk, 5 min. fra centrum af Hillerød og ca. 3 km. fra Hillerød St.

Gefionsvej 6A-C blev bygget i år 1986, og udgør samlet 3.866 m². Ejendommen, der tidligere har fungeret som skattekontor, er i 2021/22 omdannet til et BUCH BUSINESS CENTER, med det sædvanlige moderne og præsentable udtryk. Nye tekøkkener, toiletter, baderum, telefonrum, hyggelige loungeområder, mødelokaler, kantine – alt sammen for at kunne leve op til standarden for et BUCH BUSINESS CENTER, med plads store såvel som små lejere.

Ejendommen ligger i et dynamisk erhvervsområde med både engroshandel, administrations- og servicevirksomheder, detailhandel, liberalt erhverv og lignende. Det er let at komme til adressen både med bil og med offentlige transportmidler.

Ejendommen er i marts 2024 over 98% udlejet.

Lejemålet:
Lejemålene tilgås via et pænt og præsentabelt glasindgangsparti, med mulighed for at parkere lige foran. Kontorfællesskabet består af over 30 kontorer fordelt på stueplan og 1. sal.

Download lejeprospektet for at se størrelser og priser på de ledige kontorer.

Som lejer kan man frit gøre brug af fiber internet, fælles mødefaciliteter, tekøkkener, frokoststue (frokost fra Nordsjælland Catering), telefonrum, hyggelige loungeområder og toiletter/bad.

Hvorfor blive en del af BUCH BUSINESS CENTER?:
BUCH BUSINESS CENTER består i dag af mere end 10.000 m2 kontorfællesskab, fordelt på 4 adresser i Storkøbenhavn og Nordsjælland, og med tæt på 100 virksomheder boende til leje. BUCH BUSINESS CENTER er kendetegnet med pæne og moderniserede omgivelser, gode mødefaciliteter og hyggelige loungeområder, hvor virksomheder i alle størrelser og brancher kan mødes på kryds og tværs. Fælles for alle lejere er, at de ønsker præsentable kontorlejemål til konkurrence-dygtige priser.

Som lejer i BUCH BUSINESS CENTER har man mulighed for, på tværs af ejendommene, at gøre brug af møde- og kantinefaciliteter, helt uden meromkostninger.

Parkerings- og trafikforhold:
Der er omkring ejendommen ca. 60 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster. I september 2023 er der installeret 4 ladestandere fra Spirii.

Der går ligeledes Bus 380R fra Rønnevangs Allé (Vølundsvej), som i tidsrummet 07:00-17:00 kører til Hillerød St. to gange i timen.

Størrelse:
De sidste ledige kontorer i kontorfællesskabet udgør fra 42 og 56 m² inkl. andel af fællesareal.

Det vil ligeledes være muligt at leje lagerplads i kælderen.

Leje:
Den månedlige udgør ved:
42,50 m² til kr. 4.781,25.

56,00 m² til kr. 6.300,00.

Det vil være muligt at leje flere kontorer ved siden af / overfor hinanden.

I lejen er inkluderet drifts- og fællesudgifter, forbrug af el, vand, og varme, internet, rengøring af fællesarealer mv.

Regulering af leje:
Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 2%, første gang pr. 1. januar 2025.

Depositum:
Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje.

Fællesudgifter:
Fællesudgifterne består af rengøring af fællesarealerne, el-forbrug og internet, og er indeholdt i lejen med kr. 109,71 pr. m².

Driftsudgifter:
Driftsudgifter består af ejendomsskatter og –afgifter, forsikring, vandforbrug, renovation, ejendomsservice/vicevært, snerydning, renholdelse og vedligeholdelse af udvendige arealer, herunder service og vedligeholdelse af installationer, elevatorer, fællesrum, samt udarbejdelse af regnskaber for drifts- og fællesudgifter og administration m.m., og er indeholdt i lejen med kr. 145,30 pr m².

Varme:
Lejers betaling af varme er indeholdt i lejen med kr. 93,83 pr m².

Moms:
Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse:
Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.

Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Opsigelse:
Lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Indflytning:
Efter aftale.

Informationen und Daten

Dieses Bürohotel mit Coworking Space befindet sich in Gefionsvej in Hillerød. Hillerød befindet sich in der Gemeinde , die sich in in North Zealand befindet.

Ähnliche Räumlichkeiten

Häufig gestellte Fragen