Das Foto wurde von Google Street View bereitgestellt und ist möglicherweise ungenau:

Werkstatt zur Miete, Aalborg, Aalborg (region), Hjulmagervej 14

Hjulmagervej 14, 9000 Aalborg
  • Werkstatt zur Miete
  • 218 m2
  • 16.895 DKK per Monat
Werkstatt zur Miete, Aalborg, Aalborg (region), Hjulmagervej 14
Hjulmagervej 14, 9000 Aalborg
  • Werkstatt zur Miete
  • 218 m2
  • 16.895 DKK per Monat

Werkstatt zur Miete, Aalborg, Aalborg (region), Hjulmagervej 14

Fakta

Routen­planer
  • 2471973
  • Werkstatt
  • 218 m2
  • 202.740 DKK
  • 16.895 DKK
  • 930 DKK

Bilværksted. Top beliggenhed. 2 lifte. 2 porte. 20 gratis P-pladser. Tæt ved centrum og let til motorvej

Aktivt bilværksted klar til drift udlejes nu.

Her er super beliggenhed tæt ved Aalborg Centrum, let adgang fra motorvej og Østre Allé, masser af gratis parkering, plads til 3 biler og 2-3 mekanikere på værkstedet, og mulighed for at købe 2 lifte, kompressorer, sporringsmaskine, dækmaskiner og værktøj billigt er du hurtigt i gang.

Din fordel er, at der har været bilværksted her i mange år, så de lokale kunder og dem der arbejder i området kender stedet og vil sandsynligvis komme igen. Nye kunder vil være glade for den lette adgang og den gratis parkering ved værkstedet.

Lokalerne indeholder: Stort værksted med 2 porte og 1 dør, kontor og venterum, spisestue med køkken, bad og toilet, teknikrum med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Over værksted og kontor er der loft med mulighed for opbevaring. Udenfor er der et skur med lås som kan bruges til opbevaring, dækhotel og der er desuden god plads til containere med gamle reservedele, dæk m.m. ved den bagerste gavl af huset.

Arealet på 218 m2 er kun grundplan af bygningen, loft og skur er dermed gratis med.

Bygningen er meget synlig for forbi kørende og der er rigtig gode reklame- og skiltningsmuligheder både på huset og ved vejen.

Årsagen til, at værkstedet nu bliver ledigt er, at den mangeårige lejer har overtaget et værksted uden for byen og derfor flytter.

Den nuværende lejer ejer inventaret og det kan købes, helt eller delvist, hvis du ønsker det. Prisen er lav og aftales med ham. Få hans telefonnummer hos mig. Inventarliste: 2 x lifte, 2 x dækmaskiner, 2 x kompressorer, 3D sporringsapparat, en del værktøj og alarm. Hvis lifte og andet eller noget af inventaret købes med, så er du rigtig hurtig i gang, da de ting står klar i bygningen.

Lejemålet har udsugningsanlæg beregnet til autoværksted og det ejer udlejer og følger med i lejemålet uden omkostninger for lejer, dvs. at det ikke skal anskaffes og ikke koster ekstra.

Grunden har så mange P-pladser, at der både er plads til parkering, til ventende og klargjorte biler, og du kan også have biler stående til salg med pris i ruden på de forreste pladser ud mod Hjulmagervej. Der er plads til det hele.

Lejemålet kan overtages snarest, fx indflytning nu med det samme eller 1/8 eller 1/9.

Lejemålet kan også bruges til andre formål. Der har været bilværksted her i mange år og før det var der autoglarmester i lokalerne. Her vil også kunne drives lettere industri, smedværksted, VVS, elektriker, rengøringsfirma o.l. eller en handels-, grossist- eller distributionsvirksomhed der har brug for lager og kontor og mange P-pladser.

Billederne er taget mens den nuværende lejer var ved, at flytte til sit nye værksted og det roder derfor lidt. Den nye lejer modtager lokalerne rengjorte, i pæn stand og klar til brug.

Informationen und Daten

Diese Gewerbeimmobilie zur Miete genutzt werden kann, befindet sich auf Hjulmagervej in Aalborg. Aalborg befindet sich in der Gemeinde , die sich in in Aalborg (region) befindet. Die Gesamtfläche des Unternehmens beträgt 218 m2. Sie können dieses Gewerbegrundstück für 202.740 DKK pro Jahr mieten.

Ähnliche Räumlichkeiten

Häufig gestellte Fragen