Photo provided by Google Street View and may be inaccurate:

Coworking space for rent, Aarhus C, Aarhus, Jægergårdsgade 103A, Denmark

Jægergårdsgade 103A, 8000 Århus C
  • Coworking space for rent
Coworking space for rent, Aarhus C, Aarhus, Jægergårdsgade 103A, Denmark
Jægergårdsgade 103A, 8000 Århus C
  • Coworking space for rent

Coworking space for rent, Aarhus C, Aarhus, Jægergårdsgade 103A, Denmark

Fakta

Report
Directions
  • 2431797
  • Coworking space
  • Not stated

Et hus med liv og lækre faciliteter

Dette workspace strækker sig over 4.000 m2 i TRÆ – Danmarks højeste træhus . Med 30 lukkede kontorer og ca 60 skrivebordspladser i husets forskellige åbne coworking zoner, er der plads til 225 arbejdspladser. Her er 12 mødelokaler fra 4 til 40 personer, 6 loungeområder + stillerum og telefonbokse.

Huset emmer af høj service og lækker indretning i ny nordisk hotelstil med et strejf af Tokyo og London. Her er detaljer i rå beton og gennemgående elementer af imponerende trækonstruktioner og varme tekstiler.

Huset får stor fælles kantine med udsigt til havnen og vi indretter en café i vores workspace hvor du kan hente en ekstra lækker kaffe eller the, tage en pause midt på dagen eller invitere gæster.

Har du lyst til frisk luft i løbet af dagen går du op på tagterrassen og nyder udsigten over Sydhavnen eller går en tur i det rå og inspirerende kvartér mellem de gamle, røde bygninger på slagterigrunden hvor byens kreative nerve sitrer blandt de kreative virksomheder der arbejder med lyd, video og design – eller måske går du forbi den ikoniske restaurant Kohalen på vej ned til kajkanten hvor blikket kan vandre forbi den kantede industri helt ud til Mols der rejser sig i det fjerne.

TRÆ har en attraktiv placering i Aarhus spirende Sydhavnskvarter. Et område der er midt i en spændende forvandling mod at blive en pulserende og aktiv bydel med tusindvis af nye arbejdspladser og masser af byliv. Bag Sydhavnskvarteret ligger en visionær byplanlægning med en stærk ambition om at skabe et CO2-neutralt bysamfund som TRÆs koncept skriver sig direkte ind i.

Med sin imponerende højde og sit iøjnefaldende arkitektoniske udtryk bliver TRÆ et særligt vartegn midt i det nye kvarter. Et kontorhus man lægger mærke til og imponeres af, når man bevæger sig gennem den mangfoldige bydel.

Information and data

This office hotel with coworking space is located on Jægergårdsgade in Aarhus C. Aarhus C is located in Aarhus.

Similar search results

Frequently asked questions